Tag Archive: Facebook

24 Korrik, 2014
inps per stranieri

INPS: FAQJA FB PER TE HUAJT

 ‘Inps per i lavoratori migranti’-keshtu quhet faqja e re e Facebook aktivizuar nga INPS dhe destinuar punetoreve te huaj qe vijne per te punuar ne Itali, si dhe te punedhenesve dhe punonjesve sociale (Caf, shoqatave per te huajt, ...
vazhdo te lexosh