NoiMondoTV

La webTV che parla la tua lingua

progetto cofinanziato da
Unione Europea Ministero dell'Interno
Fondo europeo per l’integrazione di cittadini di paesi terzi
facebook
twitter
YouTube

Projekti

Projekti”NE BOTA TV” lind fale nje financimi europian,ne menyre specifike FEI(Fondi Europian per Integrimin e shtetasve te vendeve te treta),marrë fale nje pune te perbashket territoriale.Pjesetaret e kesaj skuadre fitimtare jane:Komuna Fano(udheheqese),Provinca e Pesaro e Urbino,komunitet Montana dell’Alto dhe Medio Metauro,shoqata Millevoci,shoqata Millemondi,shoqata Apito,Fondacioni Caritas,shoqata Nuovo Orizzonte, Africa Chiama onlus,CSV.Bashkepunimi ndermjet partnereve eshte solide dhe e besueshme fale bashkepjesemarrjes ne tavoline te kultures dhe te imigracionit te CSV-se.

I githe projekti rrotullohet rrreth web tv-se rajonal(NE BOTA TV)permbajtese e te gjitha ngjarjeve te organizuara nga partneret (ekspozita interkulturale,ekspozita kinematografike,kurs formimi per ndremjetes,laboratore interkulturale neper shkolla, sportel on-line per imigrantet,etj) dhe shperndares te lajmeve lidhur me temat e imigracionit,integrimit dhe kulturave te huaja.

Ne krye te projektit,me role kryesore ne koordinimin dhe raportimet,ne bashkepunim me figura esperte te CSV-se (Qender e Sherbimeve Vullnetare), jane ne pune elemente te stafit te provinces se Pesaro e Urbino. Roli i mbykqyresit dhe i garantit i te tere projektit i eshte besuar komunes se Fano-s (Sherbimet Edukative).

LISTA E TE GJITHE PJESEMARRESVE

-          Komuna e  Fano-s:

www.comune.fano.ps.it/

www.cremi.it

-          Provinca e  Pesaro e Urbino: www.provincia.pu.it/

-          Komuniteti i Alto e Medio Metauro: www.cm-urbania.ps.it/

-          Shoqata vullnetare  dhe e solidaritetit social “Millevoci”:

millevoci-fano.blogspot.it/

www.facebook.com/groups/125084004302805/?fref=ts

www.facebook.com/millevocifano?fref=ts

-          Shoqata e promovimit social “Millemondi”:

www.millemondifano.org/

www.facebook.com/pages/millemondi/119081951502029?fref=ts

-          Shoqata “Nuovo Orizzonte”:

www.facebook.com/NuovoOrizzonte?filter=2

-          Shoqata “L’Africa Chiama” onlus:

www.lafricachiama.org/

www.facebook.com/lafricachiamaong?fref=ts

-          Fondac€ione Caritas:

www.facebook.com/pages/Sala-della-Pace-Caritas-Fano/265462871554

-          CSV Marche:

www.csv.marche.it

www.facebook.com/csvmarche?fref=ts

-          Apito:

www.associazioneapito.org/comitato-marche/

www.facebook.com/apitomarche?fref=ts

 

��X��� SourceURL:file:///C:\Users\utente\Desktop\NOI%20MONDO%20TV\traduzioni\albanese\traduzione%20il%20progetto.docx

Projekti”NE BOTA TV” lind fale nje financimi europian,ne menyre specifike FEI(Fondi Europian per Integrimin e shtetasve te vendeve te treta),marrë fale nje pune te perbashket territoriale.Pjesetaret e kesaj skuadre fitimtare jane:Komuna Fano(udheheqese),Provinca e Pesaro e Urbino,komunitet Montana dell’Alto dhe Medio Metauro,shoqata Millevoci,shoqata Millemondi,shoqata Apito,Fondacioni Caritas,shoqata Nuovo Orizzonte, Africa Chiama onlus,CSV.Bashkepunimi ndermjet partnereve eshte solide dhe e besueshme fale bashkepjesemarrjes ne tavoline te kultures dhe te imigracionit te CSV-se.

I githe projekti rrotullohet rrreth web tv-se rajonal(NE BOTA TV)permbajtese e te gjitha ngjarjeve te organizuara nga partneret (ekspozita interkulturale,ekspozita kinematografike,kurs formimi per ndremjetes,laboratore interkulturale neper shkolla,sportel on-line per imigrantet,etj) dhe shperndares te lajmeve lidhur me temat e imigracionit,integrimit dhe kulturave te huaja.

Ne krye te projektit,me role kryesore ne koordinimin dhe raportimet,ne bashkepunim me figura esperte te CSV-se(Qender e Sherbimeve Vullnetare),jane ne pune elemente te stafit te provinces se Pesaro e Urbino.Roli i mbykqyresit dhe i garantit i te tere projektit i eshte besuar komunes se Fano-s(Sherbimet Edukative).

LISTA E TE GJITHE PJESEMARRESVE

-          Komuna e  Fano-s:

www.comune.fano.ps.it/

www.cremi.it

-          Provinca e  Pesaro e Urbino: www.provincia.pu.it/

-          Komuniteti i Alto e Medio Metauro: www.cm-urbania.ps.it/

-          Shoqata vullnetare  dhe e solidaritetit social “Millevoci”:

millevoci-fano.blogspot.it/

www.facebook.com/groups/125084004302805/?fref=ts

www.facebook.com/millevocifano?fref=ts

-          Shoqata e promovimit social “Millemondi”:

www.millemondifano.org/

www.facebook.com/pages/millemondi/119081951502029?fref=ts

-          Shoqata “Nuovo Orizzonte”:

www.facebook.com/NuovoOrizzonte?filter=2

-          Shoqata “L’Africa Chiama” onlus:

www.lafricachiama.org/

www.facebook.com/lafricachiamaong?fref=ts

-          Fondac€ione Caritas:

www.facebook.com/pages/Sala-della-Pace-Caritas-Fano/265462871554

-          CSV:

www.csv.marche.it

www.facebook.com/csvmarche?fref=ts

-          Apito:

www.associazioneapito.org/comitato-marche/

www.facebook.com/apitomarche?fref=ts

 

FacebookTwitterEmail
Janar 21, 2014
Published by

Partners

Provincia PU
Comune di Fano
Caritas Diocesana
ass. Millevoci
CSV Marche
ass. MilleMondi
L'Africa Chiama
ass. NuovoOrizzonte
Apito
Comunità Montana
Logo Cremi

Iscriviti alla Newsletter