NoiMondoTV

La webTV che parla la tua lingua

progetto cofinanziato da
Unione Europea Ministero dell'Interno
Fondo europeo per l’integrazione di cittadini di paesi terzi
facebook
twitter
YouTube

ME ÇFARE KORRISPONDON TITULLI I STUDIMEVE TE TUA NE ITALI? JA MANUALI PER TA ZBULUAR …

studio

Manuali “Të Njihesh” ofron nje instrument të lehtë për tu këshilluar nga shtetasit jo komunitar që synojnë të njohin titullin e studimeve të tyre në Itali.

Guida është realizuar nga “Cooperativa Roma Solidarietà – Shoqëri  Kooperative Sociale Onlus promuovuar nga Caritas Roma” në fushën e projektit “ROMA INCLUDE – Mbështetje ndaj zënjes së një vendi pune dhe dhe sipërmarrjes” financuar nga Ministria e punëve të Brëndshme  duke u mbështetur mbi Fondin Europian për Integrimin e shtetasve të Vëndeve të Treta (FEI).

BURIMI: Portale Integrazione Migranti 

FacebookTwitterEmail
condividi su:
Published by

Partners

Provincia PU
Comune di Fano
Caritas Diocesana
ass. Millevoci
CSV Marche
ass. MilleMondi
L'Africa Chiama
ass. NuovoOrizzonte
Apito
Comunità Montana
Logo Cremi

Iscriviti alla Newsletter