NoiMondoTV

La webTV che parla la tua lingua

progetto cofinanziato da
Unione Europea Ministero dell'Interno
Fondo europeo per l’integrazione di cittadini di paesi terzi
facebook
twitter
YouTube

MARREVESHJA E INTEGRIMIT: MATERIALE E LINKE TE NEVOJSHME

contro i neet

Per te shqyrtuar me tej çeshtjen e trajtuar nga  episodi 9 i sportelit tone online, marreveshja e integrimit (kliko ketu per te pare episodin),ne vijim japim  materiale shtese dhe linke te dobishme te marra nga faqet institucionale. Nese keni nje pyetje te veçante apo dyshim mbi marreveshjen e integrimit, shkruani ne MounyaAllali, kuratore e sportelit NOI MONDO TV online, nemounya@noimondotv.eu.

Klikoketu per te lexuar modelin e integrimit dhe broshuren e saj (ne dispozicion ne 20 gjuhe)

Kliko ketu per te pare slajdet me te detajuara mbi marraveshjn e integrimin hartuar nga Prefektura e Torinos

Ne Marreveshjen per integrimin  shtetasi i huaj deklaron t’i permbahet Kartes se vlerave te Shtetesise  edhe Integrimit ne dekretin e Ministrit te Brendshem 23 prill 2007 dhe  eshte e angazhuar per te respektuar parimet e saj.

Kliko ketu per te pare Karten e Vlerave (kliko ketu per te pare versionin ne gjuhe te tjera).

BURIMI: Projekti FEi: website “Lo Stato per i nuovi cittadini”

FacebookTwitterEmail
condividi su:
Published by

Partners

Provincia PU
Comune di Fano
Caritas Diocesana
ass. Millevoci
CSV Marche
ass. MilleMondi
L'Africa Chiama
ass. NuovoOrizzonte
Apito
Comunità Montana
Logo Cremi

Iscriviti alla Newsletter