NoiMondoTV

La webTV che parla la tua lingua

progetto cofinanziato da
Unione Europea Ministero dell'Interno
Fondo europeo per l’integrazione di cittadini di paesi terzi
facebook
twitter
YouTube

LINJA MIKE E EMIGRAZIONIT:THIRR 803.001

linea amica immigrazione

Qe nga viti 2010 LINJA MIKE E IMIGRAZIONIT  , info-qendra e ndertuar ngaFormez AP ne emer te Ministrise per thjeshtezimin dhe Administrates Publike, ofron ndihme te specializuar per 360 grade ne çeshtjet e emigracionit dhe integrimit: Sherbimi perbehet nga nje ekip i specializuar  i front Office qe u pergjigjen pyetjeve ne italisht , anglisht, frengjisht dhe spanjisht.Kur çeshtja eshte me komplekse, transmetohet ne kohe reale ne nje ekip ekspertesh me nje pervoje te madhe ligjore qe marrin persiper problemin e te interesuarit deri ne zgjidhjen e saj te plote

Disa kanale jane aktive per t’iu pergjigjur pyetjeve mbi emigracionin dhe integrimin ne rajonin tone:

• numri falas 803 001 nga rrjeti fiks, me zgjedhjen e pastajshme te ndihmes se dedikuar(kyç 2: Linja Mike e Emigrazionit) per te mbështetur kerkesat e emigracionit dhe integrimin e migranteve

• numri kombetare 06828881 per thirrjet e bera nga shpenzimet e telefonit celular sipas planeve tarifore

• kontakti skype  (lineaamicapa) per hyrjen vokale  Internet pa pagese

• nje ze mail per kontaktet e marra jashte orarit 9-18 ose te  pamenaxhueshme per shkak te trafikut te madh,te cilave u jepet pergjigje  ne diten e ardhshme te punes

• regjistrimin permes nje sistemi CRM (costumer Relationship Management), ne perputhje me normativen e privatesise, te te gjitha istancave te pranuara per qellimet e gjurmueshmerise, ne menyre qe i interesuari te mund te “shoqerohet” deri ne zgjidhjen e problemit te tij dhe te dine ne çdo kohe statusin e aplikimit

Ne portalin Linja Mike jane prezente pyetjet dhe pergjigjet (FAQ) me frekuente,vazhdueshmerisht te azhornuara, per çeshtje te imigracionit.

BURIMI: www.lineaamica.gov.it

FacebookTwitterEmail
condividi su:
Published by

Partners

Provincia PU
Comune di Fano
Caritas Diocesana
ass. Millevoci
CSV Marche
ass. MilleMondi
L'Africa Chiama
ass. NuovoOrizzonte
Apito
Comunità Montana
Logo Cremi

Iscriviti alla Newsletter