NoiMondoTV

La webTV che parla la tua lingua

progetto cofinanziato da
Unione Europea Ministero dell'Interno
Fondo europeo per l’integrazione di cittadini di paesi terzi
facebook
twitter
YouTube

S.O.S.

12 Tetor, 2014
inviodenaro

SI TE DERGOSH PARA NE VENDIN TEND TE ORIGJINES

Lindur rreth 5 vjet më përpara, me iniciativën e OIM, të CeSPI (Qëndra e Studimeve Politika Ndërkombëtare) dhe e Laboratorit te Migrimit dhe Zhvillimit , me kontributin e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe me financimin e bankës ...
vazhdo te lexosh
13 Gusht, 2014
sos

TE HUAJT: MANUALI 2014

379 pyetje ne versionin shumegjuheshe per te shoqeruar shtetasin e huaj ne rrugen e tij te integrimit ne shoqerine italiane.Guida,e azhornuar  ne janar te 2014,dhe e publikuar ne sito Integrazione Migranti,eshte kujdesur nga Ministria ...
vazhdo te lexosh
1 Gusht, 2014
linea amica immigrazione

LINJA MIKE E EMIGRAZIONIT:THIRR 803.001

Qe nga viti 2010 LINJA MIKE E IMIGRAZIONIT  , info-qendra e ndertuar ngaFormez AP ne emer te Ministrise per thjeshtezimin dhe Administrates Publike, ofron ndihme te specializuar per 360 grade ne çeshtjet e emigracionit dhe integrimit: ...
vazhdo te lexosh

Partners

Provincia PU
Comune di Fano
Caritas Diocesana
ass. Millevoci
CSV Marche
ass. MilleMondi
L'Africa Chiama
ass. NuovoOrizzonte
Apito
Comunità Montana
Logo Cremi

Iscriviti alla Newsletter