NoiMondoTV

La webTV che parla la tua lingua

progetto cofinanziato da
Unione Europea Ministero dell'Interno
Fondo europeo per l’integrazione di cittadini di paesi terzi
facebook
twitter
YouTube

Amerika

15 Janar, 2015
TERRORISTA

EDHE FJALËT VRASIN: JO GJUHËS DISKRIMINUESE

I zi, terrorist, hajdut, i shëndoshë: janë katër fjalë që përshkojnë si plumba, fytyrat e një njeriu me lëkurë të zezë, një arab, një grua rome dhe një të riu mbipeshë. Sepse fjalët janë si plumba dhe mund të vrasin. Kondensohen në ...
vazhdo te lexosh

Partners

Provincia PU
Comune di Fano
Caritas Diocesana
ass. Millevoci
CSV Marche
ass. MilleMondi
L'Africa Chiama
ass. NuovoOrizzonte
Apito
Comunità Montana
Logo Cremi

Iscriviti alla Newsletter