NoiMondoTV

La webTV che parla la tua lingua

progetto cofinanziato da
Unione Europea Ministero dell'Interno
Fondo europeo per l’integrazione di cittadini di paesi terzi
facebook
twitter
YouTube

News

15 Janar, 2015
TERRORISTA

EDHE FJALËT VRASIN: JO GJUHËS DISKRIMINUESE

I zi, terrorist, hajdut, i shëndoshë: janë katër fjalë që përshkojnë si plumba, fytyrat e një njeriu me lëkurë të zezë, një arab, një grua rome dhe një të riu mbipeshë. Sepse fjalët janë si plumba dhe mund të vrasin. Kondensohen në ...
vazhdo te lexosh
10 Gusht, 2014
call center

LINJA MIKE E EMIGRAZIONIT:THIRR 803.001

Qe nga viti 2010 LINJA MIKE E IMIGRAZIONIT  , info-qendra e ndertuar ngaFormez AP ne emer te Ministrise per thjeshtezimin dhe Administrates Publike, ofron ndihme te specializuar per 360 grade ne çeshtjet e emigracionit dhe integrimit: ...
vazhdo te lexosh
24 Korrik, 2014
inps per stranieri

INPS: FAQJA FB PER TE HUAJT

 ‘Inps per i lavoratori migranti’-keshtu quhet faqja e re e Facebook aktivizuar nga INPS dhe destinuar punetoreve te huaj qe vijne per te punuar ne Itali, si dhe te punedhenesve dhe punonjesve sociale (Caf, shoqatave per te huajt, ...
vazhdo te lexosh
28 Maj, 2014
stop gjakmarrjes

Shqiperia: stop gjakmarrjes

Nje marshim pergjate tere Shqiperise per te sensibilizuar opinionin publik mbi gjakmarrjen,te tmerrshemet “hakmarrjet e gjakut” qe fatkeqesisht edhe sot godasin keto zona;eshte nje nga aksionet e numerta  te promovuara per vitin 2014 ...
vazhdo te lexosh

Partners

Provincia PU
Comune di Fano
Caritas Diocesana
ass. Millevoci
CSV Marche
ass. MilleMondi
L'Africa Chiama
ass. NuovoOrizzonte
Apito
Comunità Montana
Logo Cremi

Iscriviti alla Newsletter