Author Archives for Sabrina Gouizi

inviodenaro

SI TE DERGOSH PARA NE VENDIN TEND TE ORIGJINES

Tetor 12, 2014 7:00 am Published by Leave your thoughts

Lindur rreth 5 vjet më përpara, me iniciativën e OIM, të CeSPI (Qëndra e Studimeve Politika Ndërkombëtare) dhe e Laboratorit... View Article


sos

TE HUAJT: MANUALI 2014

Gusht 13, 2014 6:44 am Published by Leave your thoughts

379 pyetje ne versionin shumegjuheshe per te shoqeruar shtetasin e huaj ne rrugen e tij te integrimit ne shoqerine italiane.Guida,e... View Article


call center

LINJA MIKE E EMIGRAZIONIT:THIRR 803.001

Gusht 10, 2014 6:56 am Published by Leave your thoughts

Qe nga viti 2010 LINJA MIKE E IMIGRAZIONIT  , info-qendra e ndertuar ngaFormez AP ne emer te Ministrise per thjeshtezimin... View Article


istruzione-asilo-1

NE CERDHE…

Qershor 8, 2014 9:15 am Published by Leave your thoughts

Kur te shruhen femijet ne kopsht?Kujt t’i drejtohemi dhe si te veprojme?Informazione te pergjithshme dhe link te dobishem ne Provincen... View Article


assistenza stp

STP: AMBULATORI I FANOS E PESAROS

Qershor 5, 2014 3:21 pm Published by Leave your thoughts

STP-te, ose “te huajt perkohesisht te pranishem” qe nuk jane ne rregulla , kane te drejte te marrin kujdesin shendetesor... View Article


rifugiati

“MBROJTJE NDERKOMBETARE”, NJE SHERBIM I RI ON-LINE

Qershor 2, 2014 8:11 am Published by Leave your thoughts

Qe dje eshte on-line  zona e re dedikuar mbrojtjes nderkombetare te Portalit te Integrimit te Emigranteve: kjo do te promovoje... View Article


stop gjakmarrjes

Shqiperia: stop gjakmarrjes

Maj 28, 2014 4:00 pm Published by Leave your thoughts

Nje marshim pergjate tere Shqiperise per te sensibilizuar opinionin publik mbi gjakmarrjen,te tmerrshemet “hakmarrjet e gjakut” qe fatkeqesisht edhe sot... View Article