Arkiva

15 Dhjetor, 2014
downtoitaly

SINDROMA E DOWN: JA UDHËZUESI I PROJEKTUAR PER TE HUAJT

Quhet “Down to Italy” dhe është një udhëzues i të drejtave projektuar për të huajt me fëmijë apo anëtarëve të tjerë të familjes të prekur nga sindroma e Down që jetojnë në Itali. Për të arritur atë që ne kemi menduar ...
vazhdo te lexosh
7 Dhjetor, 2014
fotovideogame

VIHU NË SITUATËN TIME : NJË LOJË KUNDËR DISKRIMINIMEVE

Nga një ide e UNAR – Zyra Kombëtare Antidriskriminimit Racial,  lind”Vihu në situatën time”, një video-lojë që sfidon pjesëmarrësin për të jetuar një muaj në rolin e Irina, Zhang, Bemjamin dhe Fatimes. Në vazhdën e ...
vazhdo te lexosh