Arkiva

28 Tetor, 2014

“TE PUNOSH NEN DRITEN E DIELLIT”: STOP SHFRYTEZIMIT

Janë të këtyre ditëve tregimet dhe dëshmitë e mijëra punëtorëve, emigrante dhe jo,që ,të shfrytëzuar dhe të nënpaguar, punojnë në fushën e bujqësise në vëndin tonë. Prandaj na duket e rëndësishme të publikojmë dhe të përkrahim tani më ...
vazhdo te lexosh
14 Tetor, 2014
studio

ME ÇFARE KORRISPONDON TITULLI I STUDIMEVE TE TUA NE ITALI? JA MANUALI PER TA ZBULUAR …

Manuali “Të Njihesh” ofron nje instrument të lehtë për tu këshilluar nga shtetasit jo komunitar që synojnë të njohin titullin e studimeve të tyre në Itali. Guida është realizuar nga “Cooperativa Roma Solidarietà – Shoqëri  Kooperative ...
vazhdo te lexosh
12 Tetor, 2014
inviodenaro

SI TE DERGOSH PARA NE VENDIN TEND TE ORIGJINES

Lindur rreth 5 vjet më përpara, me iniciativën e OIM, të CeSPI (Qëndra e Studimeve Politika Ndërkombëtare) dhe e Laboratorit te Migrimit dhe Zhvillimit , me kontributin e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe me financimin e bankës ...
vazhdo te lexosh