Arkiva

13 Gusht, 2014
sos

TE HUAJT: MANUALI 2014

379 pyetje ne versionin shumegjuheshe per te shoqeruar shtetasin e huaj ne rrugen e tij te integrimit ne shoqerine italiane.Guida,e azhornuar  ne janar te 2014,dhe e publikuar ne sito Integrazione Migranti,eshte kujdesur nga Ministria ...
vazhdo te lexosh
10 Gusht, 2014
call center

LINJA MIKE E EMIGRAZIONIT:THIRR 803.001

Qe nga viti 2010 LINJA MIKE E IMIGRAZIONIT  , info-qendra e ndertuar ngaFormez AP ne emer te Ministrise per thjeshtezimin dhe Administrates Publike, ofron ndihme te specializuar per 360 grade ne çeshtjet e emigracionit dhe integrimit: ...
vazhdo te lexosh
1 Gusht, 2014
linea amica immigrazione

LINJA MIKE E EMIGRAZIONIT:THIRR 803.001

Qe nga viti 2010 LINJA MIKE E IMIGRAZIONIT  , info-qendra e ndertuar ngaFormez AP ne emer te Ministrise per thjeshtezimin dhe Administrates Publike, ofron ndihme te specializuar per 360 grade ne çeshtjet e emigracionit dhe integrimit: ...
vazhdo te lexosh