Arkiva

8 Qershor, 2014
istruzione-asilo-1

NE CERDHE…

Kur te shruhen femijet ne kopsht?Kujt t’i drejtohemi dhe si te veprojme?Informazione te pergjithshme dhe link te dobishem ne Provincen e Pasaros dhe Urbinos mbi gjithcka qe ka te beje me çerdhen dhe kopshtin. Ne kopsht mund te ...
vazhdo te lexosh
5 Qershor, 2014
assistenza stp

STP: AMBULATORI I FANOS E PESAROS

STP-te, ose “te huajt perkohesisht te pranishem” qe nuk jane ne rregulla , kane te drejte te marrin kujdesin shendetesor nga  urgenza ose prane nje ambulatori te dedikuar.                                          Ne  ...
vazhdo te lexosh
2 Qershor, 2014
rifugiati

“MBROJTJE NDERKOMBETARE”, NJE SHERBIM I RI ON-LINE

Qe dje eshte on-line  zona e re dedikuar mbrojtjes nderkombetare te Portalit te Integrimit te Emigranteve: kjo do te promovoje nje harte te sherbimeve dhe projekteve te dedikuara per azilkerkuesit dhe perfituesit e mbrojtjes ...
vazhdo te lexosh